Jídelní lístek 10.4 do 14.4.2017
Pondělí
Polévka: Selská
1. Zeleninový salát se smaženým hermelínem
2. Segedínský guláš, houskový knedlík
3. Pražské vepřové kostky, houskový knedlík, rýže
4. Pečený vepřový špalíček, špenát, bramborový, houskový knedlík
5. Čočka na kyselo s uzeným masem, okurka
6. Pikantní kuřecí nudličky s fazolkami a kukuřicí, rýže, hranolky
7. Mix gril vepřové kuřecí se sýrovou omáčkou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky ,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi
1. Zeleninový salát s grilovaným vepřovým masem
2. Kuřecí kostky na paprice, houskový knedlík, rýže, těstovina
3. Rajská omáčka s hovězím masem, houskový knedlík, rýže, těstovina
4. Popovický špaček ,červené zelí, houskový bramborový knedlík
5. Čevabčiči ,vařený brambor, cibule, hořčice, máslo
6. Vepřový katův šleh, rýže, hranolky
7. Vepřový steak se šunkou a hermelínem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Středa
Polévka:Frankfurtská
1. Kus- kus s kuřecím masem a zeleninou
2. Rozlítaný španělský ptáček z vepřového masa, houskový knedlík, rýže
3. Znojemské vepřové kostky, rýže, houskový knedlík
4. Domácí pečená sekaná s bramborovou kaší, okurka
5. Vepřové rizoto džuveč, se zeleninou sypané parmazánem, okurka
6. Kuřecí kung-pao, rýže, hranolky
7. Kuřecí kapsa plněná poličanem a nivou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Čtvrtek
Polévka: Bramborová
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
2. Vepřová kýta na houbách, houskový knedlík, rýže
3. Chalupářský vepřový guláš , houskový knedlík, rýže
4. Boloňské špagety sypané parmazánem
5. Smažený mix řízku, vepřový ,kuřecí, s bramborovou kaší
6. Moravský vrabec, zelí, bramborový, houskový knedlík
7. Vepřový steak se šunkou a sazeným vejcem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Pátek
SVÁTEK
Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO
POLÉVKA 18.- okurkový salát 20,-
HLAVNÍ JÍDLO 70.- rajčatový salát