Jídelní lístek od 16.11 do 20.11.2015
Pondělí
Polévka: Brokolicová
1. Zeleninový salát s rajčaty a mozarellou
2. Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík, rýže
3. Vepřové kostky na žampionech, houskový knedlík, rýže
4. Popovický špaček, zelí, bramborový, houskový knedlík
5. Špagety quatro formagi, sypané parmazánem
6. Pikantní kuřecí nudličky s fazolkami a kukuřicí, rýže, hranolky
7. Vepřový steak se švestkovou omáčkou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky ,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
UTERÝ
STÁTNÍ SVÁTEK
Středa
Polévka: Kulajda s vejcem
1. Vegetariánský kus-kus s grilovanou zeleninou a mozarellou
2. Segedínský guláš, houskový knedlík
3. Znojemské vepřové kostky , rýže, houskový knedlík
4. Smažený holandský řízek s bramborovou kaší okurka
5. Kuřecí rizoto se zeleninou, parmazán, okurka
6. Slovenské halušky se zelím a uzeným masem
7. Kuřecí steak se slaninou a žampiony, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Čtvrtek
Polévka: Rajčatová s těstovinou
1. Těstovinový salát s vejci a tuňákem
2. Hovězí svíčková stroganov, houskový knedlík, rýže, hranolky
3. Pražské vepřové kostky, houskový knedlík, rýže
4. Vepřové kostky na česneku, špenát, bramborový, houskový knedlík
5. Boloňské špagety, sypané parmazánem
6. Ovocné knedlíky s jahodami, tvaroh, cukr, máslo
7. Vepřový steak s s roktforovo sýrovou omáčkou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Pátek
Polévka: Hrachová
1. Zeleninový salát se smaženým vepřovým masem
2. Rajská omáčka s hovězím masem, houskový knedlík, rýže, těstovina
3. Debrecínský vepřový guláš, houskový knedlík rýže
4. Smažený královský sýr se šunkou eidam, vařený brambor, hranolky, tatarská omáčka
5. Pečený vepřový buček, červené zelí, houskový, bramborový knedlík
6. Kuřecí jatýrka na roštu, vařený brambor, hranolky ,tatarka
7. Kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem, hranolky, vařený brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO
POLÉVKA 18.-
HLAVNÍ JÍDLO 65.-
HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 74. –