Jídelní lístek od 1.2 do 5.2.2016
Pondělí
Polévka: Brokolicová
1. Zeleninový salát se smaženým sýrem eidam
2. Vepřový chilli guláš, houskový knedlík, rýže
3. Pražské vepřové kostky , houskový knedlík, rýže
4. Moravský vrabec, zelí, bramborový, houskový knedlík
5. Špagety quatro formagi, sypaný parmezánem
6. Kuřecí nudličky na kari, rýže, hranolky
7. Vepřové medailonky, se sicilsko sýrovým přelivem vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky ,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s rýží
1. Zeleninový salát s tuňákem s vejci
2. Rajská omáčka s mletými masovými koulemi, houskový knedlík, rýže, těstovina
3. Vepřová játra na slanině, rýže, houskový knedlík
4. Vepřové ala bažant, špenát, houskový bramborový, knedlík
5. Fusilli s kuřecím masem šunkou a kukuřicí v sýrové omáčce
6. Kuřecí katův šleh, rýže, hranolky
7. Kuřecí steak lesní panny slanina žampion, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Středa
Polévka:Frankfurtská
1. Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou
2. Hovězí svíčková stoganov , houskový knedlík, rýže
3. Vepřové kostky na žampionech, rýže, houskový knedlík
4. Smažený holandský řízek s bramborovou kaší, okurka
5. Vepřové rizoto ,džuveč, okurka parmazán
6. Slovenské halušky se zelím a uzeným masem
7 Vepřový steak zapečený se šunkou a sýrem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Čtvrtek
Polévka: Selská
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
2. Segedínský guláš , houskový knedlík
3. Vepřová kýta na houbách , houskový knedlík, rýže
4. Pečené kuřecí stehno ala kachna, červené zelí, houskový, bramborový knedlík
5. Ovocné jahodové knedlíky, tvaroh, máslo, cukr
6. Mexická kuřecí čína, rýže, hranolky
7. Kuřecí kapsa plněná šunkou a nivou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Pátek
Polévka Česneková s vejcem
1. Zeleninový salát se smaženou nivou
2. Hovězí roštěná na slanině, houskový knedlík, rýže,
3. Cikánské vepřové kostky, houskový knedlík rýže
4. Smažený královský sýr se šunkou eidam, vařený brambor, hranolky, tatarka
5. Zapečené šunkofleky, okurka
6. Kuřecí jatýrka na roštu, hranolky, vařený brambor, tatarka
7. Vepřový steak divočak se smet,brusinkovým přelivem, hranolky, vařený brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO
POLÉVKA 18.-
HLAVNÍ JÍDLO 65.-
HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 74. –