Jídelní lístek od 11.4 do 15.4.2016

Jídelní lístek od 11.4 do 15.4.2016

Pondělí
Polévka: Bramborová
1. Zeleninový salát se smaženou mozarellou
2. Vepřová kýta na houbách, houskový knedlík, rýže
3. Uzenářský vepřový guláš, houskový knedlík, rýže
4. Moravský vrabec, zelí, bramborový, houskový knedlík
5. Špagety CARBONARA slanina, česnek,smetana, parmazán, sypané parmazánem
6. Mexická kuřecí čína, rýže, hranolky
7. Kuřecí steak s broskví a sýrem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky ,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s vejcem
1. Zeleninový salát s krutony a grilovaným kuřecím masem
2. Rajská omáčka s hovězím masem, těstovina, houskový knedlík
3. Vepřové kostky na slanině, houskový knedlík, rýže
4. Pečené vepřové kolínko, špenát, houskový bramborový knedlík
5. Vepřové v mrkvi, vařený brambor
6. Kuřecí katův šleh, hranolky, rýže
7. Vepřový steak se slaninou a nivou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Středa
Polévka:Frankfurtská
1. Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou
2. Ďábelský vepřový kotlík, rýže, houskový knedlík
3. Zbojnický vepřový závitek, šunka vejce kapie, rýže, houskový knedlík
4. Smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem s bramborovou kaší
5. Vepřové rizoto džuveč sypané parmazánem, okurka
6. Slovenské halušky se zelím a uzeným masem
7. Kuřecí kapsa plněná šunkou a mozarellou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Čtvrtek
Polévka: Kulajda s vejcem
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
2. Rozlítaný španělský ptáček z vepřového masa, houskový knedlík, rýže
3. Kuřecí kostky na paprice , houskový knedlík, rýže
4. Pečený vepřový buček, červené zelí, houskový bramborový knedlík
5. Fusilli s kuřecím masem šunkou a kukuřicí v sýrové omáčce
6. Kuřecí kung pao ,s rýží, hranolky
7. Selský vepřový steak slanina cibule kečup , vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Pátek
Polévka: Květáková s vejcem
1. Zeleninový salát se smaženým hermelínem
2. Chalupářský vepřový guláš, houskový knedlík, rýže
3. Hovězí roštěná na slanině, houskový knedlík
4. ,Cmunda po kaplicku bramborák ,zelí, uzené
5. Zapečené rybí filé se zeleninou a vejcem, vařený brambor, hranolky
6. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem šodo
7. Kuřecí prsíčko ve slaninovém kabátku, hranolky, vařený brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

SALÁTY NOVINKA
ZELNÝ SALÁT Z  MRKVÍ 20,KČ
OKURKOVÝ 20,KČ
RAJČATOVÝ S CIBULKOU 20,KČ
Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO

POLÉVKA 18.-
HLAVNÍ JÍDLO 65.-
HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 74. –