Pondělí
Polévka: Bramborová
1. Zeleninový salát se smaženou mozarellou
2. Vepřová kýta na houbách, houskový knedlík, rýže
3. Segedínský guláš, houskový knedlík
4. Pečený vepřový špalíček ,červené zelí, bramborový, houskový knedlík
5. Špagety CARBONARA slanina, česnek,smetana, parmazán, sypané parmazánem
6. Kuřecí nudličky na kari, rýže, hranolky
7. Vepřové medailonky se sýrovou omáčkou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky ,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s vejcem
1. Zeleninový salát s krutony a grilovaným kuřecím masem
2. Svíčková na smetaně s hovězím masem, houskový knedlík
3. Vepřové játra na slanině, houskový knedlík, rýže
4. Táborská bašta, uzené, vepřové, zelí, houskový bramborový knedlík
5. Plněné žampiony mletým masem, vařený brambor, hranolky
6. Kuřecí katův šleh, hranolky, rýže
7. Kuřecí steak se slaninou a nivou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Středa
Polévka:Frankfurtská
1. Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou
2. Maďarský hovězí guláš, rýže, houskový knedlík
3. Cikánské vepřové kostky, rýže, houskový knedlík
4. Smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem s bramborovou kaší
5. Špagety mexikána s kuřecím masem tom.omáčka chilli zelenina, parmazán
6. Slovenské halušky se zelím a uzeným masem
7. Vepřový steak zapečený se slaninou a žampiony, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Čtvrtek
Polévka: STÁTNÍ SVÁTEK
Pátek
Polévka: Kulajda s vejcem
1. Zeleninový salát se smaženým hermelínem
2. Uzenářský vepřový guláš, houskový knedlík, rýže
3. Hovězí svíčková stroganov, houskový knedlík, rýže
4. ,Jaternicový prejt, zelí, vařený brambor
5. Královský smažený sýr se šunkou eidam, vařený brambor, hranolky
6. Kuřecí jatýrka na roštu vařený brambor hranolky,tatarka
7. Kuřecí steak se šunkou a vejcem, hranolky, vařený brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
SALÁTY NOVINKA
ZELNÝ SALÁT Z MRKVÍ 20,KČ
OKURKOVÝ 20,KČ
RAJČATOVÝ S CIBULKOU 20,KČ
Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO
POLÉVKA 18.-
HLAVNÍ JÍDLO 70.-
HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 79. –