Jídelní lístek od 2.1 do 5.1.2018

Jídelní lístek od 2.1 do 5.1.2018

Pondělí
SVÁTEK
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi
1. Zeleninový salát se smaženým vepřovým masem
2. Segedínský guláš, houskový knedlík
3. Vepřové kostky na žampionech, houskový knedlík, rýže
4. Moravský vrabec zelí, houskový bramborový knedlík
5. Špagety s kuřecím masem a listovým špenátem ve smetanové omáčce
6. Kuřecí nudličky na karí, hranolky, rýže
7. Vepřový steak zapečený se šunkou a sýrem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Středa
Polévka Kulajda s vejcem
1. Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou
2. Rozlítaný španělský ptáček z vepřového masa, houskový knedlík, rýže
3. Cikánské vepřové kostky, rýže, houskový knedlík
4. Pečená sekaná s bramborovou kaší, okurka
5. Slovenské halušky se zelím a uzeným masem
6. Kuřecí kung-pao rýže, hranolky
7. Kuřecí kapsa plněná nivou a šunkou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Čtvrtek
Polévka: Bramborová
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
2. Svíčková na smetaně hovězím masem, houskový knedlík,
3. Vepřové játra na slanině , houskový knedlík, rýže
4. Táborská bašta, uzené, vepřové, zelí, houskový bramborový knedlík
5. Boloňské špagety sypané parmazánem
6. Šanghajská kuřecí čína, rýže, hranolky
7. Vepřový steak s grilovanou kukuřicí, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Pátek
Polévka: Frankfurtská
1. Zeleninový salát se šunkou a sazeným vejcem
2. Smetanová houbová omáčka s vepřovou pečení, houskový knedlík, rýže
3. Vepřové kostky na slanině, houskový knedlík , rýže
4. ,Pečený vepřový buček, červené zelí, houskový bramborový knedlík
5. Plněná kuřecí roláda s , bramborovou kaší
6. Zapečené šunkofleky, okurka
7. Kuřecí steak lesní panny, slanina, žampiony, hranolky, vařený brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO

POLÉVKA 18.- OKURKOVÝ SALÁT 20,-
HLAVNÍ JÍDLO 75.- RAJČATOVÝ SALÁT 20,-
HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 84-