Jídelní lístek od 21.3 do 24.3.2016
Pondělí
Polévka: Bramborová
1. Zeleninový salát se smaženým sýrem eidam
2. Segedínský guláš, houskový knedlík
3. Vepřová kotleta na žampionech, houskový knedlík, rýže
4. ,Popovický špaček, zelí, bramborový, houskový knedlík
5. Špagety quatro formagi sypané parmazánem
6. Pikantní kuřecí nudličky s fazolkami a kukuřicí, rýže, hranolky
7. Kuřecí medailonky se sýrovou omáčkou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s rýží
1. Zeleninový salát s krutóny a smaženým kuřecím masem
2. Svíčková na smetaně s hovězím masem, houskový knedlík
3. Cikánské vepřové kostky, rýže, houskový knedlík
4. Táborská bašta( uzené, vepřové), zelí, houskový, bramborový knedlík
5. Fusilli s kuřecím masem, šunkou, kukuřicí v sýrové omáčce
6. Kuřecí katův šleh šleh, rýže, hranolky
7. Vepřový steak pašerák niva ,slanina, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Středa
Polévka: Hrachová
1. Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou
2. Vepřový chilli guláš, houskový knedlík, rýže
3. Znojemské vepřové kostky, rýže, houskový knedlík
4. Smažený holandský řízek s bramborovou kaší
5. Vepřové rizoto džuveč, okurka sypaný parmazánem
6. Kuřecí jatýrka na roštu, brambor, hranolky, tatarka
7. Steak z vepřové krkovičky s pivní marinádou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Čtvrtek
Polévka: Brokolicová
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
2. Rozlítaný španělský ptáček, houskový knedlík, rýže
3. Zabijačkový guláš, rýže, houskový knedlík
4. Smažený královský sýr eidam se šunkou, vařený brambor, hranolky, tatarka
5. Dukátově buchtičky s vanilkovým krémem šodó
6. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí
7. Vepřové medailonky s žampionovým přelivem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Pátek
VELIKONOCE SVÁTEK
Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO
POLÉVKA 18.-
HLAVNÍ JÍDLO 65.-
HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 74. –