Jídelní lístek od 21.4 do 25.4.2025

Pondělí
VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ

Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi
1. Smažený studentský řízek salám 2ks se šťouchaným bramborem2. Znojemská vepřová pečeně , houskový knedlík, rýže
3 Kuřecí prsíčka na žampionech, houskový knedlík, rýže
4. Pečená vepřová kotleta po staročesku, zeli, houskový bramborový knedlík
5. Penne s kuřecím masem šunkou a žampiony v sýrové omáčce
6. Kuřecí jatýrka po čínsku, rýže, hranolky
7. Pečené rybí filé na másle se šťouchaným bramborem, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Středa
Polévka Selská
1. Pečený pikantní točený salám na černém pivu s chlebem
2. Koprová omáčka z hovězím masem , houskový knedlík3. Uzenářský vepřový guláš , houskový knedlík, rýže
4 .Smažený mix řízku, vepřový, kuřecí s bramborovou kaší
5.Kuřecí rizoto se zeleninou sypané parmazánem, okurka
6. Slovenské halušky s uzeným masem a kysaným zelím
7. Vepřový steak z pepřovou omáčkou zjemněnou smetanou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Čtvrtek
Polévka: FRANKTFURTSKÁ
1. Těstovinový salát s tuňákem jarní cibulkou a kukuřicí s majonézou
2. Rajská omáčka s mletými masovými biftečky ,houskový knedlík, rýže, těstovina
3. Vepřové kostky po srbsku , houskový knedlík, rýže, těstovina
4. Zapečené gratinované brambory s kuřecím masem, rozmarýnem, smetanou zeleninou a vejci, parmazán
5. Čočka na kyselo s opečenou klobásou, vařené vejce, okurka
6. Lesnická vepřová čína, rýže, hranolky
7. Kuřecí steak se sýrovou omáčkou, se šťouchaným bramborem, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Pátek
Polévka: Hrachová
1. Selská amoleta, vejce, cibule, uzenina, žampiony, vařený brambor
2. Rozlítaný španělský ptáček z hovězího masa, houskový knedlík, rýže
3. Vepřový chilli guláš ,rýže, houskový knedlík
4. Smažený švýcarský kuřecí řízek, ementál, parmazán v trojobalu s bramborovou kaší
5. Pečené kuřecí křídla v BBQ marinádě s bramborovou kaší
6. Špagety MEXIKANA z kuřecím masem, tom, omáčka, zelenina, chilli, parmazán
7. Pečené mletý řízek se slaninou a sýrem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 13.00
Výdej obědů od 10.30 – 13. OO

POLÉVKA 18.- HLAVNÍ JÍDLO 119.-HLAVNÍ JÍDL