Jídelní lístek od 26.10 do 30.10.2015
Pondělí
Polévka:Frankfurtská
1. Zeleninový salát se smaženým sýrem eidam
2. Svíčková stroganov, houskový knedlík, rýže
3. Znojemské vepřové kostky, houskový knedlík, rýže
4. Vepřová kýta na česneku ,špenát, houskový bramborový knedlík
5. Špagety Mexičana s kuřecím masem, zelenina, tom. omáčka, chilli,parmazán
6. Mexická kuřecí čína, rýže, hranolky
7. Vepřový steak s fazolkami na slanině, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé,hranolky,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi
1. Zeleninový salát se smaženým kuřecím masem
2. Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík
3. Ďábelský vepřový kotlík, houskový knedlík, rýže
4. Moravský vrabec, zelí, houskový, bramborový knedlík
5. Kuřecí rizoto se zeleninou, okurka, parmazán
6. Kuřecí játra na roštu, vařený brambor, hranolky, tatarka
7. Kuřecí steak se sýrovou omáčkou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Středa
STÁTNÍ SVÁTEK
Čtvrtek
Polévka Bramborová
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a a zeleninou
2. Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík, rýže
3. Rozlítaný španělský ptáček , rýže, houskový knedlík
4. Pečená domácí sekaná s bramborovou kaší, okurka
5. Vepřové v mrkvi, vařený brambor
6. Vepřový katův šleh, rýže, hranolky
7. Vepřové medailonky s žampionovým přelivem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Pátek
Polévka:Kulajda s vejci
1. Zeleninový salát s anglickou slaninou a sázeným vejcem
2. Hovězí roštěná na slanině, houskový knedlík, rýže
3. Chalupářský vepřový guláš, houskový knedlík, rýže
4. Pečený vepřový buček, červené zelí, houskový ,bramborový, knedlík
5. Smažený mix sýru hermelín, eidam, vařený brambor, tatarka
6. Lesnické kuřecí nudličky, rýže, hranolky
7. Mix gril vepřové kuřecí s grilovanou kukuřicí, hranolky, vařený brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO
POLÉVKA 18.-
HLAVNÍ JÍDLO 65.-
HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 74. –