Jídelní lístek od 30.1 do 3.2.2017
Pondělí
Polévka:Pórková s vejcem
1. Zeleninový salát se smaženou nivou
2. Tomášovský hovězí guláš, houskový knedlík, rýže
3. Kuřecí kostky na paprice, houskový knedlík, rýže
4. Pečený vepřový špalíček, zelí, bramborový, houskový knedlík
5. Špagety quatro formagi, sypané parmazánem
6. Kuřecí nudličky na kari, rýže, hranolky
7. Kuřecí medailonky se sýrovou rokftorovou omáčkou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky ,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi
1. Zeleninový salát se smaženým vepřovým masem
2. Rajská omáčka s mletými masovými koulemi, houskový knedlík, rýže, těstovina
3. Uherský vepřový guláš, houskový knedlík, rýže
4. Moravský vrabec zelí, houskový bramborový knedlík
5. Žampiony plněné mletým masem, vařený brambor, hranolky
6. Kuřecí kung-pao , hranolky, rýže
7. Vepřový steak s dijonským přelivem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Středa
Polévka Kulajda s vejcem
1. Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou
2. Rozlítaný španělský ptáček z vepřového masa, houskový knedlík, rýže
3. Chalupářský vepřový guláš, rýže, houskový knedlík
4. Pečená sekaná s bramborovou kaší, okurka
5. Slovenské halušky se zelím a uzeným masem
6. Čočka na kyselo s uzeným masem, okurka
7. Kuřecí kapsa plněná nivou a šunkou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Čtvrtek
Polévka: Bramborová
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
2. Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík,
3. Vepřové játra na slanině , houskový knedlík, rýže
4. Táborská bašta, uzené, vepřové, zelí, houskový bramborový knedlík
5. Smažený květák vařený brambor, hranolky tatarka
6. Šanghajská kuřecí čína, rýže, hranolky
7. Vepřový steak s grilovanou kukuřicí, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Pátek
Polévka: Brokolicová
1. Zeleninový salát se šunkou a sazeným vejcem
2. Smetanová houbová omáčka s vepřovou pečení, houskový knedlík, rýže
3. Cikánské vepřové kostky, houskový knedlík , rýže
4. ,Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem šodó
5. Kuřecí prsíčko obalené ve slaninovém kabátku, bramborová kaše
6. Boloňské špagety,sypané parmazánem
7. Kuřecí steak lesní panny, slanina, žampiony, hranolky, vařený brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO
POLÉVKA 18.- OKURKOVÝ SALÁT 20,-
HLAVNÍ JÍDLO 70.- RAJČATOVÝ SALÁT 20,-
HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 79. –