Jídelní lístek od 7.9 do 11.9.2015

Jídelní lístek od 7.9 do 11.9.2015

 

 

Pondělí

Polévka: Čočková

1.  Zeleninový salát se s mozarellou a rajčaty

2.  Ďábelský vepřový kotlík, houskový knedlík, rýže

3.  Vepřová kotleta na žampionech, houskový knedlík, rýže

4.  Pečená vepřová plec po selsku špenát, bramborový, houskový knedlík

5.  Špagety quatro formagi sypané parmazánem

6.  Pikantní kuřecí nudličky s fazolkami a kukuřicí,  rýže, hranolky

7.  Mix gril vepřové kuřecí se sýrovou omáčkou, vařený brambor, hranolky

8.  Smažené rybí filé, hranolky ,vařený  brambor, tatarka

9.  Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka

10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka

11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem

12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

 

Úterý

Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi

1. Kus-kus s kuřecí, masem a zeleninou

2.  Svíčková na smetaně s hovězím masem, houskový knedlík

3.  Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík, rýže

4. Vepřové na česneku na česneku špenát, houskový bramborový knedlík

5.  Fusilli s kuřecím masem šunkou a kukuřicí v sýrové omáčce

6.  Vepřový katův šleh, hranolky, rýže

7.  Kuřecí steak se šunkou a hermelínem, vařený brambor, hranolky

8.  Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka

9.  Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka

10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka

11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem

12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

 

Středa

Polévka:Frankfurtská

1.  Zeleninový salát se smaženým sýrem eidam

2.  Rajská omáčka s mletými masovými koulemi, houskový knedlík, rýže, těstovina

3.  Znojemské vepřové kostky, rýže, houskový knedlík

4.  Smažená kuřecí kapsa se šunkou a sýrem s bramborovou kaší

5.  Kuřecí rizoto se zeleninou sypané parmazánem, okurka

6.  Slovenské halušky se zelím a uzeným masem

7.  Vepřový steak s fazolkami na slanině, vařený brambor, hranolky

8.  Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka

9.  Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka

10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka

11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem

12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

 

Čtvrtek

Polévka: Bramborová

1.  Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou

2.  Rozlítaný španělský ptáček, houskový knedlík, rýže

3.  Vepřové na paprice , houskový  knedlík, rýže

4.  Pečené kuřecí stehno ala kachna červené zelí, houskový , bramborový  knedlík

5.  Špagety mexikána s vepřovým masem zelenina tom. omáčka chilli parmazán

6.  Čevapčiči, vařený brambor, cibule, hořčice, máslo

7.  Kuřecí kapsa plněná nivou a anglickou slaninou, vařený brambor, hranolky

8.  Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka

9.  Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka

10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka

11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem

12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

 

Pátek

Polévka: Květáková s vejcem

1.  Zeleninový salát se smaženým vepřovým masem

2.  Hovězí chilli con carne, houskový  knedlík, rýže

3.  Segedínský guláš, houskový knedlík

4. ,Popovický špaček špenát, houskový bramborový knedlík

5.  Smažený královský sýr eidam se šunkou ,vařený brambor, hranolky, tatarka

6.  Domácí ovocné knedlíky s jahodami, máslo, cukr, tvaroh

7.  Selský vepřový steak slanina, cibule, kečup, hranolky, vařený brambor

8.  Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka

9.  Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka

10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka

11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem

12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

 

 

Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70  / 732 26 25 32

den předem nebo v den objednání do 9.30 hod

Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz

Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice

Otevřeno  Po – Pá od 9.30 – 14.00

Výdej obědů od 10.30 – 14. OO

 

POLÉVKA 18.-

HLAVNÍ  JÍDLO  65.-

HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 74. –