Menu 27.2 – 3.3.17

Jídelní lístek od 27.2 do 3.3.2017

Pondělí
Polévka: Pórková s vejcem
1. Zeleninový salát se smaženým sýrem eidam
2. Segedínský guláš, houskový knedlík
3. Vepřové kostky na žampionech, rýže, houskový knedlík, rýže
4. Moravský vrabec ,zelí bramborový, houskový knedlík
5. Bretaňské fazole, klobása ,okurka
6. Mexická kuřecí čína, rýže, hranolky
7. Kuřecí steak s grilovanou kukuřicí, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky ,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s rýží
1. Zeleninový salát s vařeným vejcem a grilovanou šunkou
2. Rajská omáčka s hovězím masem, houskový knedlík, rýže,těstovina
3. Zabijačkový guláš, houskový knedlík,rýže
4. Slovenské halušky se zelím a uzeným masem
5. Špagety con polo,s kuřecím masem, žampiony,česnekem v sýrové omáčce
6. Kuřecí katův šleh, hranolky, rýže
7. Vepřové medailonky se sýrovo roktforovým přelivem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Středa
Polévka: Kulajda s vejcem
1. Těstovinový salát se šunkou sýrem a olivami
2. Rozlítaný španělský ptáček, houskový knedlík, rýže
3. Kuřecí kostky na smetaně, rýže, houskový knedlík
4. Smažený kuřecí řízek v sýrovém těstíčku s bramborovou kaší
5. Vepřové ala bažant, červené zelí houskový bramborový knedlík
6 Kuřecí rizoto se zeleninou, sypané parmazánem, okurka
7. Mix gril vepřové, kuřecí s fazolkami na slanině, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Čtvrtek
Polévka Hrachová
1. Kus-kus s grilovanou zeleninou a mozarellou
2. Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík
3. Debrecínský vepřový guláš, houskový knedlík, rýže
4. Boloňské špagety sypané parmazánem
5. Zapečená zámecká kotleta s bramborami smetanou s vejcem
6. Lesnická kuřecí čína, rýže, hranolky
7. Kuřecí kapsa plněná mozarellou a šunkou, hranolky, vařený brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Pátek
Polévka: Kapustová
1. Zeleninový salát se smaženým kuřecím masem
2. Smetanová houbová omáčka s vepřovou pečení , houskový knedlík, rýže
3. Štěpánské vepřové kostky, houskový knedlík, rýže
4. Jaternicový prejt,zelí , vařený brambor
5. Smažený švýcarský kuřecí řízek s bramborovou kaší
6. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
7. Vepřový steak pašerák niva slanina, hranolky, vařený brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO

POLÉVKA 18.- RAJČATOVÝ SALÁT 20,-
HLAVNÍ JÍDLO 70.- OKURKOVÝ SALÁT 20,-
HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 79. –