Menu od 26.3 do 30.3

Jídelní lístek od 25.3 do 29.3.2018

Pondělí
Polévka: Selská
1. Zeleninový salát se smaženým hermelínem
2. Rozlítaný španělský ptáček z vepřového masa, houskový knedlík, rýže
3. Vepřové kostky na paprice, houskový knedlík, rýže
4. Moravský vrabec, zelí, bramborový, houskový knedlík
5. Tagliatele s kuřecím masem a brokolicí ve smetanové omáčce
6. Pikantní vepřové nudličky s kukuřicí a fazolkami, rýže, hranolky
7. Vepřové medailonky s žampionovým přelivem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky ,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s vejcem
1. Zeleninový salát se smaženým vepřovým masem
2. Hovězí svíčková stroganov, houskový knedlík ,rýže
3. Zabijačkový guláš, houskový knedlík, rýže
4. Čočka na kyselo s uzeným masem,okurka
5. Kuřecí rizoto se zeleninou, parmazán, okurka
6. Kuřecí katův šleh, hranolky, rýže
7. Kuřecí steak se slaninou a žampiony, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Středa
Polévka:Čočková
1. Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou
2. Maďarský vepřový guláš, rýže, houskový knedlík
3. Záhorácký vepřový závitek, zelí, česnek, klobása, rýže, houskový knedlík
4. Pečená domácí sekaná s bramborovou kaší okurka
5. Smažený královský sýr eidam se šunkou, vařený brambor, hranolky, tatarka
6. Slovenské halušky se zelím a uzeným masem
7. Kuřecí kapsa plněná šunkou a nivou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Čtvrtek
Polévka: Květáková s vejcem
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
2. Hovězí roštěná na slanině rýže, houskový knedlík
3. Vepřové kostky na kmíně , houskový knedlík, rýže
4. Boloňské špagety sypané parmazánem
5. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem šodó
6. Plněné kuřecí stehno nádivkou, bramborová kaše
7. Vepřový steak pašerák zapečený z nivou a anglickou slaninou , vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Pátek
Polévka: Fazolová
STÁTNÍ SVÁTEK VELIKONOVE

OKURKOVÝ 20,KČ
RAJČATOVÝ S CIBULKOU 20,KČ
Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO

POLÉVKA 18.-
HLAVNÍ JÍDLO 75.-
HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 84. –