Jídelní lístek od 30.9 do 4.10.2019

Jídelní lístek od 30.9 do 4.10.2019

Pondělí
Polévka: Brokolicová
1. Čočka na kyselo s klobásou a vařeným vejcem, okurka
2. Segedínský guláš, houskový knedlík, rýže
3. Znojemské vepřové kostky, houskový knedlík, rýže
4. Popovický špaček, zelí, bramborový, houskový knedlík
5. Špagety s kuřecím masem a šunkou a kukuřicí v sýrové omáčce
6. Mexická kuřecí čína, rýže, hranolky
7. Kuřecí steak se šunkou a žampiony, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi
1. Kuřecí kousky zapečené s vejci a zeleninou, vařený brambor, hranolky
2. Svíčková na smetaně s hovězím masem, houskový knedlík
3. Frankfurtské vepřové kostky , rýže, houskový knedlík
4. Bavorské výpečky, vepřové, uzené, červené zelí, houskový, bramborový knedlík
5. Vepřové v kapustě, vařený brambor
6. Kuřecí katův šleh, rýže, hranolky
7. Vepřový steak s houbovým přelivem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
DEZERT PIŠKOTOVÝ DORT ZA STUDENA S BROSKVEMI ŠLEHAČKOU A ZAKYSANOU SMETANOU 25,-
Středa
Polévka: Bramborová
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
2. Zbojnický vepřový závitek vejce, šunka, okurka ,kapie, houskový knedlík, rýže
3. Chalupářský vepřový guláš, rýže, houskový knedlík
4. Plněná kuřecí roláda s bramborovou kaší
5. Plněné žampiony mletým masem, vařený brambor, hranolky
6. , Slovenské halušky s listovým špenátem, kuřecím masem a česnekem
7. Pečený kuřecí špíz, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Čtvrtek
Polévka: Frankfurtská
1. SPECIAL GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S ŽAMPIONOVÝM PŘELIVEM AMERICKÝ BRAMBOR 95,-
2. Rajská omáčka s plněným paprikovým luskem mletým masem , houskový knedlík, rýže,těstovina
3. Kuřecí kostky na paprice, rýže, houskový knedlík, těstovina
4. Smažený květák, vařený brambor, hranolky, tatarka
5. Pečené mleté čufty zapečené se šunkou a sýrem, vařený brambor, hranolky
6. Kuřecí rizoto, džuveč, parmazán, okurka
7. Kuřecí kapsa plněná šunkou a mozzarellou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Pátek
Polévka: Kulajda s vejci
1. Kuřecí kousky s míchanou zeleninou, vařený brambor
2. Hovězí kostky na houbách, houskový knedlík
3. Debrecínský vepřový guláš, houskový knedlík, rýže
4. Domácí ovocné knedlíky plněné jahodami, máslo, cukr, tvaroh
5. Smažená holandský řízek s, bramborovou kaší, okurka
6. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
7. Vepřový steak z pepřovou omáčkou zjemněný smetanou, hranolky, vařený brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO
Okurkový salát 20,-
POLÉVKA 18.- rajčatový salát 20,-,-
HLAVNÍ JÍDLO 80.-HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 89. –