Jídelní lístek od 22.4 do 26.4.2024

Pondělí
Polévka: Zeleninová s rýží
1. Květákový mozeček s vařeným bramborem
2 .Hovězí kostky na houbách , houskový knedlík, rýže
3. Vepřové kostky na smetaně, houskový knedlík, rýže
4. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, smažená cibulka
5. Mexická kuřecí čína , rýže, hranolky
6. Špagety quatro formagi sypané parazánem
7. Kuřecí steak na medu a chilli, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

ÚterýPolévka: Kuřecí vývar s vejcem
1. Smažený studentský řízek 2ks, vařený brambor, hranolky, tatarka2. Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík
3 Znojemské vepřové kostky, houskový knedlík, rýže
4. Pečené kuřecí stehno ala kachna, červené zelí, houskový, bramborový knedlík
5. Penne s kuřecím masem šunkou a žampiony v sýrové omáčce
6. Kuřecí katův šleh, rýže, hranolky
7. Kuřecí jatýrka na roštu, brambor, hranolky, tatarka
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
DEZERT
PIŠKOTOVÝ DORTÍK S BROSKVEMI, ZAKYSANÁ SMETANA, ŠLEHAČKA, SYPANÝ ČOKOLÁDOU 30,-

Středa
Polévka Bramborová
1. Kuřecí kousky s lázeňskou zeleninou, vařený brambor
2. Rozlítaný španělský ptáček z hovězího masa, houskový knedlík, rýže3. Debrecínský vepřový guláš, houskový knedlík, rýže
4 .Smažené kuřecí stripsy 3ks s bramborovou kaší
5. Kuřecí rizoto se zeleninou, okurka, parmazán
6. Bramborové noky s listovým špenátem, česnekem ve smetanové omáčce, parmazán
7. Vepřový steak s žampionovým přelivem , vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Čtvrtek
Polévka: FRANKTFURTSKÁ
1. SPECIAL MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY Z PEPŘOVOU OMÁČKOU, ZJEMNĚNÝ SMETANOU ,ŠTOUCHANÝ BRAMBOR, HRANOLKY 119,-
2. Rajská omáčka s mletými masovými biftečky, houskový knedlík, rýže, těstoviny
3. Štěpánské vepřové kostky , houskový knedlík, rýže, těstoviny
4. Čočka na kyselo s opečenou klobásou, vařené vejce, okurka
5. Zapečené šunkofleky s uzeným masem, okurka
6. Těstovinový salát s kuřecím masem kukuřicí a zeleninou, a jarní cibulkou
7. Pečené mleté biftečky 3ks, cibule, hořčice, šťouchaný brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Pátek
Polévka: Květáková s vejcem
1. Vepřové maso v kapustě s klobásou, vařený brambor
2. Hovězí chilli guláš, rýže, houskový knedlík
3. Frankfurtské vepřové kostky, rýže, houskový knedlík, rýže
4. Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší
5. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem šodó
6. Sečuanská kuřecí čína , rýže , hranolky
7. Zapečené gratinované brambory s kuřecím masem, česnekem, rozmarýnem , smetanou, parmazán
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem

Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 13.00
Výdej obědů od 10.30 – 13. OO

POLÉVKA 18.- HLAVNÍ JÍDLO 109.-HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 115. – SPECIAL 119,-