Jídelní lístek od 14.10 do 18.10.2019
Pondělí
Polévka: Květáková s vejcem
1. Domácí bramborový guláš s uzeninou, chleba
2. Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík, rýže, těstovina
3. Znojemské vepřové kostky, houskový knedlík, rýže, těstovina
4. Moravský vrabec, zelí, bramborový, houskový knedlík
5. Fosilii s kuřecím masem šunkou a kukuřicí v sýrové omáčce
6. Kuřecí nudličky na kari, rýže, hranolky
7. Grilovaný kuřecí steak s fazolkami na slanině, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s vejcem
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
2. Cikánská vepřová kotleta, houskový knedlík, rýže
3. ,Segedínský guláš, houskový knedlík
4. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí
5. Čevabčiči, vařený brambor, máslo, cibule, hořčice
6. Kuřecí katův šleh, rýže, hranolky
7. Steak z vepřové krkovičky v pivní marinádě, šťouchaný brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
DEZERT NOVINKA
DOMÁCI TIRAMISU 25,-
Středa
Polévka: Selská
1. Kuřecí jatýrka po čínsku, rýže, hranolky
2. Hovězí svíčková na smetaně s hovězím masem, houskový knedlík
3. Vepřové kostky na pepři, rýže, houskový knedlík
4. Smažený karbanátek s bramborovou kaší, okurka
5. Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, okurka
6. , Pečené mleté čufty zapečené se šunkou a sýrem, vařený brambor, hranolky
7. Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou zjemněná smetanou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Čtvrtek
Polévka: Brokolicová
1. SPECIAL PIKANTNÍ MASOVÉ NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY SE ZELENINOU, BRAMBORÁČKY 3KS, RÝŽE, HRANOLKY 95,-
2. Záhorácký vepřový závitek, klobása, zelí, česnek , houskový knedlík, rýže
3. Vepřové ledvinky na cibulce, houskový knedlík, rýže
4. Mexické špagety s kuřecím masem, tom. Omáčka zelenina, chilli , sypaný parmazánem
5. Zapečené šunkofleky s uzeným masem, okurka
6. Vepřové maso v kapustě s klobásou, vařený brambor
7. Pečená kuřecí kapsa plněná italským sýrem ricota a anglickou slaninou, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Pátek
Polévka: Zelná se smetanou
1. Zeleninové lečo s klobásou, vařený brambor
2. Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík, rýže
3. Vepřové kostky na kmíně , houskový knedlík, rýže
4. Blatenský talíř ,jitrnička, jelítko, zelí, vařený brambor
5. Smažená švýcarský kuřecí řízek, ementál, parmazán v trojobalu ,s bramborovou kaší
6. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem šodó
7. Vepřový steak pašerák, zapečeny se šunkou a nivou hranolky, vařený brambor
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO
Okurkový salát 20,-
POLÉVKA 18.- rajčatový salát 20,-,-
HLAVNÍ JÍDLO 80.-HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 89. –