Pondělí
Polévka: Brokolicová
1. Domácí buřt guláš s chlebem
2. Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík, rýže
3. Vepřové kostky na slanině, houskový knedlík, rýže
4. Moravský vrabec, zelí, bramborový, houskový knedlík
5. Špagety s kuřecím masem a listovým špenátem ve smetanové omáčce
6. Pikantní masové nudličky se zeleninou, rýže, hranolky, bramborák 3ks
7. Pečené kuřecí prsíčko ve slaninovém kabátku , vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky,vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s vejcem
1. Vepřové maso v kapustě s klobásou, vařený brambor
2. Rajská omáčka s mletými masovými koulemi , houskový knedlík, rýže, těstoviny
3. Frankfurtské vepřové kostky , rýže, houskový knedlík, těstoviny
4. Pečená vepřová kýta na česneku, špenát, bramborový, houskový, knedlík
5. Zapečené šunkofleky, okurka
6. Kuřecí katův šleh, rýže, hranolky
7. Vepřový steak s žampionovým přelivem, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
DEZERT NOVINKA
ŠLEHANÝ TVAROH, S LESNÍM OVOCEM ŠLEHAČKOU A PIŠKOTY 25-
Středa
Polévka: Frankfurtská s uzeninou
1. Těstovinový salát s kuřecím masem zeleninou, a kukuřicí
2. Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík, rýže
3. Kuřecí prsíčka po Srbsku, rýže, houskový knedlík
4. Smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem s bramborovou kaší
5. Vepřové rizoto džuveč, se zeleninou, okurka, parmazán
6. , Slovenské halušky s uzeným masem a kysaném zelím
7. Pečená kuřecí kapsa plněná listovým špenátem a italským sýrem ricota, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Čtvrtek
Polévka: Pórková s vejcem
1. SPECIAL PLNĚNÁ VEPŘOVÁ PANENKA ŠUNKOU A SÝREM, ŠTOUCHANÝ BRAMBOR HRANOLKY 99,-
2. Kuřecí kostky na paprice , houskový knedlík, rýže, těstoviny
3. Chalupářský vepřový guláš, rýže, houskový knedlík ,těstoviny
4. Čevabčiči, vařený brambor, hořčice, cibule, máslo
5. Kus-kus s kuřecím masem a grilovanou zeleninou s bylinkami
6. Kuřecí jatýrka po čínsku, rýže, hranolky
7. Grilovaný vepřový steak s fazolkami na slanině, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Pátek
Polévka: Kulajda s vejcem
1. Pečené buřty na černém pivu, čerstvý chléb
2. Hovězí kostky na houbách , houskový knedlík, rýže
3. Vepřový chilli guláš, houskový knedlík, rýže
4. Smažený kuřecí řízek v sýrovém těstíčku s bramborovou kaší
5. Zapečené gratinované brambory s kuřecím masem, žampiony, kukuřicí, ve smetanové omáčce, sypané parmazánem
6. Pečená vinna klobása, s domácím bramborovým salátem
7. Pečený kuřecí špíz, vařený brambor, hranolky
8. Smažené rybí filé, hranolky, vařený brambor, tatarka
9. Smažený hermelín, hranolky, vařený brambor, tatarka
10. Smažený sýr, hranolky, vařený brambor, tatarka
11. Smažený vepřový řízek, vařené brambory maštěné máslem
12. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor maštěné máslem
Objednávky na rozvoz jídel prosím volejte na tel. 607 50 54 70 / 732 26 25 32
den předem nebo v den objednání do 9.30 hod
Nebo pište na www.jidelna-ucervenku.cz
Bystrá 1720, Praha 9, Horní Počernice
Otevřeno Po – Pá od 9.30 – 14.00
Výdej obědů od 10.30 – 14. OO
Okurkový salát 20,-
POLÉVKA 18.- rajčatový salát 20,-,-
HLAVNÍ JÍDLO 89.-HLAVNÍ JÍDLO – POLÉVKA 95. –